Deprecated: wpseo_opengraph on kehotettu välttämään versiosta 14.0 asti! Käytä sen sijaan wpseo_frontend_presenters. in /home/u55646/public_html/wp-includes/functions.php on line 5088

Leg4Life-hankkeen tietosuojaseloste

Kerromme tietosuojaselosteessa, miten käsittelemme henkilötietoja seuraavissa yhteyksissä:

  • uutiskirjerekisteri
  • evästeet

Uutiskirjeen rekisteriseloste 

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö:

Helsingin yliopisto
PL 4, 00014 Helsingin yliopisto

Yhteyshenkilö:
Hankkeen johtaja
Anne-Maria Pajari
anne-maria.pajari@helsinki.fi 

2. Rekisteriasiat

Hankkeen johtaja Anne-Maria Pajari vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Leg4Life-hankkeen uutiskirjeen rekisteriseloste.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lähetämme rekisterissä oleville henkilöille tietoa Leg4Life-uutiskirjeen muodossa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot rekisterin jäsenistä:

  • Etu- ja sukunimi
    Organisaatio
  • Sähköpostiosoite

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan uutiskirjeen tilaajan itse antamista tiedoista ja tietoja voidaan pitää yllä manuaalisella päivityksellä. Rekisteriin voi liittyä esimerkiksi Leg4Life-verkkosivujen linkin kautta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä luovuttaa tietoja MailChimp-yritykselle uutiskirjelistan ylläpitoa varten, mutta ei luovuta rekisteröityjen henkilötietoja muille ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään toistaiseksi. 

9. Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan rekisteröidyn pyytäessä tai Leg4life-hankkeen niin päättäessä. 

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Helsingin yliopiston laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

11. Kielto-oikeus

Rekisteriin liitetyllä tai liittyneellä henkilöllä on oikeus kieltää meitä lähettämästä uutiskirjettä. 

Evästeet 

Leg4life.fi-sivustolla käytetään evästeitä (eng. cookies) muun muassa sivuston käytön seuraamiseen, analysointiin ja muihin toiminnallisuuksiin. Evästeiden käyttö on mahdollista estää selaimessasi.

Sivuston käytön seurantaan käytämme Googlen Analytics -palvelua. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun kävijämäärästä ja suosituimmista sisällöistä.

Lisätietoja Googlen evästeistä voit lukea täältä: GOOGLEN EVÄSTEKÄYTÄNTÖ.Evästetiedot auttavat meitä parantamaan sivustomme toimivuutta ja käytettävyyttä. Lisätietoa evästeistä on VIESTINTÄVIRASTON SIVUILLA.